Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    FETÖ Soruşturmaları Kapsamında Afyonkarahisar’daki YUMTAT Şirketine Kayyum Atandı

    FETÖ soruşturmaları çerçevesinde, Zeki Doruk’un mal varlığına el konulurken HAKMAR ve TATBAK ile ilişkili YUMTAT’a kayyum atandı. Afyonkarahisar’daki YUMTAT, günlük 300 bin yumurta üretim kapasitesine sahip ve sahibi Haydar Kaya.

    FETÖ soruşturmaları çerçevesinde, Zeki Doruk'un mal varlığına el konulurken HAKMAR

    FETÖ Soruşturmaları Kapsamında Yeni Gelişme

    FETÖ soruşturmaları çerçevesinde, HAKMAR ve TATBAK isimli şirketlerin bağlı olduğu bir başka firmaya kayyum atandığı bildirildi.

    Türkiye genelindeki operasyonlar sırasında, FETÖ’ye maddi destek sağladığı öne sürülen HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi Zeki Doruk’un malvarlığına el konulmuş ve ilgili şirketlere yönetim atanmıştı. Kayyum uygulanan firmalardan bir tanesi de, Afyonkarahisar’da yumurta üretimi gerçekleştiren YUMTAT olarak kaydedildi.

    Afyonkarahisar Merkez Burhaniye köyünde, 120 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren YUMTAT, günde 300 bin yumurta üretme kapasitesine sahip bulunuyor. Şirketin sahibi olan Haydar Kaya, Afyonkarahisar’ın tanınmış iş insanlarından biri olarak biliniyor. HAKMAR Şirketler Grubu’na bağlı olduğu öğrenilen YUMTAT, gelişmeler çerçevesinde dikkat çeken bir noktaya ulaştı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı