Nevşehir’de Trafik Kazası: Astsubay Hayatını Kaybetti
Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ve motosiklet çarpıştı. Kaza sonucunda ağır yaralanan astsubay, hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.
Olay, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, M.T. yönetimindeki 50 KA 268 plakalı otomobil, işaret vermeden şerit değiştirirken, aynı yönde ilerleyen Berat Karabodur’un kullandığı 50 AFK 703 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil devrildi ve motosiklet sürücüsü ile eşi B.K. yola savruldu.
Kaza sesini duyan çevredeki vatandaşlar hemen durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Kaza sonucunda ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, eşi B.K. ve otomobilin sürücüsü M.T., ilk müdahalenin ardından hızlı bir şekilde Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ne yazık ki, motosiklet sürücüsü Berat Karabodur yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Uzmanlar, Karabodur’un Kozaklı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli bir astsubay olduğunu bildirdi.
Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
NEVŞEHİR’DE OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANAN ASTSUBAY ÇAVUŞ BERAT KARABODUR KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ.
ASTSUBAY ÇAVUŞ BERAT KARABODUR
SAKARYA’DA YÜZMEK İÇİN SAPANCA GÖLÜ’NE GİREN 21 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.
SAKARYA’DA YÜZMEK İÇİN SAPANCA GÖLÜ’NE GİREN 21 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ.
ÖMER MEMİŞMOĞLU (21)
AKSARAY’DA YASAL SINIRIN ÜZERİNDE ALKOLLÜ OLARAK DİREKSİYON BAŞINDA POLİSE YAKALANAN SÜRÜCÜYE 11 BİN 434 LİRA PARA CEZASI KESİLEREK EHLİYETİNE 6 AY SÜREYLE EL KONULDU.
AKSARAY’DA YASAL SINIRIN ÜZERİNDE ALKOLLÜ OLARAK DİREKSİYON BAŞINDA POLİSE YAKALANAN SÜRÜCÜYE 11 BİN 434 LİRA PARA CEZASI KESİLEREK EHLİYETİNE 6 AY SÜREYLE EL KONULDU.