Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile yapacakları önemli karşılaşma öncesinde hazırlıklarına hız verdi. Takım, 10 Eylül'de gerçekleşecek mücadelede galibiyet hedeflerken, Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde çalışma temposunu arttırdı.
Hazırlıkların Ayrıntıları
Antrenmanda oyuncular, çabukluk ve ısınma hareketleriyle idmana başladıktan sonra pas çalışmaları yaptı. Teknik ekip, bireysel performansları da dikkate alarak farklı antrenman programları uyguladı.
Son olarak Beşiktaş ile oynanan maçta sahada olan futbolcular, günü rejenerasyon çalışmalarıyla tamamladı. Böylece sarı-lacivertli ekip, Roma karşılaşmasına fiziksel olarak hazır olmayı amaçlıyor. Takım, hazırlıklarına yarın yapacakları bir başka antrenmanla devam edecek.
Bu hazırlıklar, Fenerbahçe'nin Avrupa sahnesine güçlü bir giriş yapma hedefini gözler önüne seriyor. Karşılaşma, hem Fenerbahçe için prestij hem de puan açısından büyük önem taşıyor ve takımın performansı, sezonun kalan maçları için belirleyici olabilir.





