Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda bu akşam kendi sahasında Adanaspor'u ağırlıyor. Ülker Stadı'nda oynanacak maç, saat 21.00'de başlayacak ve A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. A spor'u canlı izlemek için bu linke tıklayarak Youtube kanalı'nı kullanabilrisiniz.

Maçın 11'i şöyle;

Fenerbahçe'de İlk 11 : İrfan Can, Oosterwolde, Bonucci, Serdar, Mert Müldür, İsmail, Mert Hakan, Lincoln, King, Kent, Batshuayi

Adanaspor'un İlk 11'i : Ahmet, Lukaku, Evren, Fatih, Feyzi, Kubilay, Harun, Diakite, Fernandes, Burhan, Oberlin

Bu karşılaşmayı galip olarak geçen takım ismini bir üst tura yazdrımış olacak.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur müsabakasında dün Beşiktaş ile Eyüpspor karşı karşıya gelmişti ve Beşiktaş kendi sahasında rakibini 4-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırmıştı.

İlk önce beIN Sports'a,   Selçuk Sports  Abone Olun: 

Her iki platform da kullanıcılarına uygun fiyatlarla kaliteli futbol yayınları sunmaktadır.Unutmayın illegal yollarla maç izlemek yasadışıdır.

Platformların uygulamalarını cep telefonunuza indirin: Platformun resmi web sitesinden veya mobil uygulama mağazalarından bulabilirsiniz. Ardından hesabınıza giriş yaparak maçları canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe- Adanaspor maçının başlama saati yaklaştığında giriş yapın. Canlı yayın başladığında, sadece bir tık uzaklıktasınız.