Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eyyüp Kadir İnan, Foça’daki sel felaketi sonrası zarara uğrayan mahalleleri ziyaret etti

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, sel felaketi sonrası zarar gören Foça’daki mahalleleri ziyaret etti. İnan, mağdurlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve hayatını kaybeden Bülent Kaptanoğlu’nun ailesine taziye etti.

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan, sel felaketi sonrası

İzmir’de Sel Felaketi Sonrası Ziyaretler Devam Ediyor

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Foça’da etkili olan şiddetli yağmurun yol açtığı sel felaketi sonrası zarar gören bölgeleri ziyaret etti.

Foça Kaymakamı İhsan Emre Aydın ile birlikte selin etkilediği alanlarda incelemelerde bulunan İnan, yerel yetkililerden gelen bilgileri dikkate aldı. Sel mağdurlarının ihtiyaçlarını dinleyen İnan, bu süreçte onların yaşadığı zorlukların ortadan kaldırılması için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Ayrıca, bölge halkıyla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Sel sonucunda yaşamını yitiren Bülent Kaptanoğlu’nun ailesine ise başsağlığı dileyerek taziye ziyaretinde bulundu.

Felaket Sonrası Dayanışma ve Destek Hedefleniyor

İnan’ın ziyaretleri, yaşanan bu felaketin ardından devletin ve toplumun dayanışma içerisinde olduğunu göstermekte. Vatandaşların yanında olmanın önemini vurgulayan İnan, bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisiyle bölgedeki yaraların en kısa sürede sarılacağını belirtti. Tüm bunlar, sel felaketinin yaralarını sarmak ve toplumsal destek sağlamak adına atılan önemli adımlar olarak kaydedildi.