Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gebzespor, Cihan Erdil’in Yerine Muzaffer Bilazer’i Teknik Direktör Olarak Atadı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Gebzespor, teknik direktör Cihan Erdil’in ayrılmasının ardından Muzaffer Bilazer ile anlaştı. Kulüp başkanı Yusuf Öztürk, Bilazer’in tecrübesine güvendiklerini belirtti. Bilazer, önceki sezon 1461 Trabzon FK’yı çalıştırmıştı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gebzespor, teknik direktör

Gebzespor’da Teknik Direktör Değişikliği

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Gebzespor, teknik direktörlük pozisyonunda önemli bir değişikliğe gitti. Cihan Erdil’in yerine, Muzaffer Bilazer göreve getirildi. Kulüp başkanı Yusuf Öztürk, “Deneyimli hocamızın uzmanlığına güveniyoruz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Cihan Erdil ile Ayrılık Süreci

Geçtiğimiz cuma günü gerçekleşen aniden gelişen bir olayla, lider konumda bulunan Gebzespor’da Cihan Erdil ile yollar ayrıldı. Pazar günü oynanan Menemen FK karşılaşmasında takım, altyapı sorumlusuyla sahaya çıktı. Ancak bu belirsizlik, tecrübeli teknik direktör Muzaffer Bilazer ile yapılan anlaşma ile son buldu. Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon FK’nın teknik direktörlüğünü yürüten Bilazer, kulüp tesislerinde Gebzespor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Başkan Yusuf Öztürk, “Hedeflerimiz doğrultusunda hocamızın tecrübesine güveniyoruz. Camiamıza hayırlı olsun” ifadeleriyle yeni döneme dair umutlarını dile getirdi.

Muzaffer Bilazer’in Kariyeri

Muzaffer Bilazer, 48 yaşında ve geniş bir teknik kadro deneyimine sahip. Daha önce Fatih Karagümrük’te yardımcı antrenör olarak görev almış, Boluspor ve Erzurumspor’da teknik direktörlük yapmıştır. Ayrıca, Trabzonspor’da yardımcı antrenörlük ve Akhisar ile Kayserispor’da teknik ekiplerde de çalışmıştır. Bu yeni göreviyle Gebzespor’un başarısında önemli bir rol oynaması bekleniyor.