Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Estonya’dan Erzincan’a Göç Eden Janelika, Müslüman Olup Nikâhını Kıydırdı

    Estonya’dan Erzincan’a yerleşen Janelika, Müslüman olarak hayatına yeni bir sayfa açarak Hakan ile birlikte Erzincan Müftülüğünde nikah kıydı. Çift, TDV Kadın Kolları tarafından projeler ve çeyiz bohçasıyla ödüllendirildi.

    Estonya'dan Erzincan'a yerleşen Janelika, Müslüman olarak hayatına yeni bir sayfa

    Estonya’dan Erzincan’a Yeni Bir Başlangıç

    Estonya’dan Erzincan’a göç eden Janelika, İslam dinine geçerek, Erzincan Müftülüğünde resmi nikah işlemlerini tamamladı.

    Ziyaret ettiği Müftülükte hayatının yeni dönemine adım atan Estonyalı Janelika’nın Hakan ile gerçekleştirdiği nikah merasimi, özel bir anlam taşıdı. İhtida ederek Müslüman olan Janelika, bu süreçte çeşitli desteklerle de desteklendi.

    Özel Hediye Seti ve Çeyiz Bohçası

    Yeni evlenecek çiftin, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kolları tarafından “Yuvamda Bilinç Bir Ömür Sevinç” ve “Hayata Başlarken” projeleri kapsamında hazırlanan hediye seti, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşmaktaydı.

    Ayrıca, TDV Kadın Kolları tarafından Janelika ve Hakan’a özel bir çeyiz bohçası da takdim edildi. Bu destek, yeni hayatlarına merhaba dedikleri süreçte onlara moral kaynağı oldu.