Eskişehir'de Motosiklet Kazası ve Sonrası

Eskişehir'de bir motosikletin kontrolden çıkarak dükkanın cam kapısını kırıp içeri girdiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri yayınlandı.

Dün akşam Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, H.Ş. idaresindeki otomobile çarpmamak için ani manevra yapan T.D. yönetimindeki motosiklet, kontrolden çıkarak bir dükkanın cam kapısını kırdı. Bu anlar, iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olayın ardından dükkan içindeki kamera görüntüleri incelenirken, taraflar arasında arbede yaşandı. Bu arbede sırasında, esnafın kardeşi S.A. bıçaklanırken, motosiklet sürücüsü darp edildi. Kaçmaya çalışan şüpheli, olay yerine gelen polis tarafından yakalandı. Kaza ve kavgayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı