Eskişehir’de Giyim Mağazasında Çıkan Yangına Müdahale Sırasında Vatandaşların Duyarsızlığı Zorluk Yarattı

Eskişehir’de Arifiye Mahallesi’ndeki bir giyim mağazasının çatısında çıkan yangın, itfaiye ve esnafın hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ancak, duyarsız vatandaşlar polis ekiplerine engel oldu. Yangının nedeni araştırılıyor.

Eskişehir'de Arifiye Mahallesi'ndeki bir giyim mağazasının çatısında çıkan yangın, itfaiye

Eskişehir’de Giyim Mağazasında Yangın Çıktı

Eskişehir’de bir giyim mağazasının çatısında meydana gelen yangının söndürülmesi sırasında bazı duyarsız vatandaşların polis ekiplerine zorluk çıkardığı bildirildi. İtfaiye ve çevre esnafının hızlı müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının Sebebi Henüz Bilinmiyor

Yangın, Arifiye Mahallesi Banka Sokak üzerindeki giyim mağazasında, henüz belirlenmemiş bir sebepten ötürü başladı. Dumanları fark eden çevre esnafı ve vatandaşlar, durumu derhal itfaiye ekiplerine iletti. Olay yerine hızla ulaşan itfaiye ekipleri ve çevredeki esnafların gayretleriyle yangın büyümeden söndürüldü. Bu esnada, sokağa giriş ve çıkışları engelleyerek güvenlik önlemleri alan polis ekiplerine, bazı duyarsız vatandaşlar, uyarılara aldırış etmeden o bölgeden geçmeye çalışarak zorluk çıkardılar. Yangın nedeniyle çevredeki esnaf ve dükkan içinde bulunan kişiler panik yaşadı. Yangının çıkış sebebine yönelik soruşturma başlatıldı.