Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, belediye tesislerindeki başkanlık makamlarını halkın kullanımına sunmaya devam ediyor. Aksoy, en son olarak Çocuk Üniversitesi’nde bulunan lüks başkanlık katının, dezavantajlı çocukların eğitimine yönelik bir dersliğe dönüştürülmesi talimatını verdi.
Başkan Vekili Aksoy, ziyaretinde Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi’ndeki eğitim alanlarını gözden geçirdi. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerle bir araya gelerek onların ihtiyaçlarını dinleyen Aksoy, daha önce yalnızca birkaç kez kullanılan başkanlık makamını da gezme fırsatı buldu. Aksoy, söz konusu makamın eğitim amacıyla öğrencilerin kullanımına açılması gerektiğini vurgulayarak, bu alanın derslik haline getirilmesine karar verdi.
Atıl bulunan alanlar, eğitim kurumlarına dönüştürülüyor.
Bu konu hakkında bir açıklama yapan Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Can Aksoy, “Esenyurt Belediyesi Çocuk Üniversitesi, çocuklarımız ve aileleri için büyük bir eğitim alanı. Velilerimiz ve öğretmenlerimizle gerçekleştirdiğimiz fikir alışverişleri sayesinde, kurumumuzu daha ileriye taşımak için gerekli adımları atıyoruz. Merkezimizi gezdiğimiz esnada, atıl durumda olan bir makam odasıyla daha karşılaştık. Açılışından bu yana sadece iki kez kullanılan bu alanı, öğrencilerimizin hizmetine sunma kararı aldık. Unutmayalım ki makamlar geçicidir, ancak çocuklarımızın yüzlerindeki gülümseme her zaman kalıcı olacaktır” şeklinde konuştu.