Erzurum’da Tuvalette Bekçi Olarak Çalışan Orhan Korkmaz Hayatını Kaybetti

1 Min Read

Erzurum’da Bekçi Üzücü Bir Şekilde Hayatını Kaybetti

Erzurum’un Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan 1. Vakıf İş Hanı’nda bekçi olarak görev yapan 69 yaşındaki Orhan Korkmaz’ın tuvalette ölü olarak bulunması, sabah saatlerinde korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Olayın Gelişimi

Lalapaşa Mahallesi içerisindeki Kuyumcular ve Tesbihciler Çarşısı’nda, Korkmaz’ın yakınları ondan haber alamayınca iş hanına gitmeyi tercih etti. İş hanında çalışanlar, tuvalette Korkmaz’ı hareketsiz bir halde bulunca durumu hemen yetkililere bildirdi.

Olay yerine sevk edilen polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, duruma müdahale etti. İtfaiye ekipleri, tuvaletin kapısını açtıktan sonra sağlık ekipleri, Korkmaz’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Cenaze İşlemleri ve İncelemeler

Polis ekipleri olay yerinde gerekli incelemeleri yaptıktan sonra, Orhan Korkmaz’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version