Elazığ’da Kadınların Üretim Sergisi Büyük İlgi Gördü

Elazığ’da Beceri Kursları Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Elazığ Belediyesi ve Elazığ Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen beceri ve meslek edindirme kurslarında eğitim alan kadınların ürettiği el yapımı ürünler, yıl sonu sergisinde sergilendi.

Yıl Boyunca Hazırlanan Eserler Görücüye Çıktı

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çatısı altında bulunan Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), Kadın Yaşam Merkezi, Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Engelsiz Yaşam Merkezi’nin katkılarıyla sürdürülen bu kurslar, katılımcıların yıl boyunca hazırladığı eserleri, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir sergide sundu. Sergide, el işi, tekstil, resim ve birçok farklı el sanatına ait yüzlerce eser yer aldı. Kadınların özverisiyle ortaya koyduğu ürünler, katılımcılardan tam not aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Sergiyi Ziyaret Etti

Sergiye yoğun bir ilgi gösteren vatandaşlar arasında Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu da bulunuyordu. Bilginoğlu, kursiyerlerden ürünler hakkında bilgi alarak, bu tür etkinliklerin kentin kültürel yaşamına büyük katkılar sağladığını vurguladı. Kadınların üretime katılımının önemine dikkat çeken Bilginoğlu, sergiye emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorum yapın