Elazığ’da Başkan Şahin Şerifoğulları, Vatandaşlarla Buluşup Soruları Yanıtladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programında mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım sergiledi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise, altyapı sorunlarına dikkat çekerek, vatandaşlarla sürekli iletişim halinde kalacaklarını belirtti.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programında

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programı çerçevesinde halkla bir araya geldi. Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Başkan Şerifoğulları, Akpınar, Nailbey, Sarayatik ve Çarşı mahallelerinde yaşayanların taleplerini dinledi ve sorularını yanıtladı. Bu programa AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, belediye başkan yardımcıları ve partinin diğer temsilcileri de katıldı.

Mahallelerin ihtiyaçlarına öncelik verdiklerini belirten Başkan Şerifoğulları, “Tüm mahallelerimizin sorunlarına yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bugün, şehrimizin en önemli meselelerinden biri olan kentsel dönüşüm konusunda vatandaşlarımızla buluşarak, sorunlarımızı birlikte tespit edecek ve çözümler üreteceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kentimizin sorunlarını sürekli sahada ele aldık. Amacımız hep birlikte daha yaşanabilir bir Elazığ inşa etmek. Bu şehir, sizin emanetiniz ve bizler bu emanete sahip çıkmak için çalışıyoruz. Çeşitli projelerle birçok sorunu çözdük. Cumhurbaşkanımız da şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda desteklerini esirgemedi. Bugün burada 10 dönümlük alanda, birkaç mahallemizin faydalanabileceği yeni bir yaşam alanı açıyoruz. Umarım sağlıkla kullanırsınız” dedi.

Aynı zamanda, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şehrin sorunlarıyla başa çıkmak için birlik olmanın önemine değinerek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana çeşitli zorluklarla, örneğin pandemi ve depremle karşılaştık. Ancak bu tür zorluklar, bizim için bahane olmamalı. Amacımız, vatandaşlarımızla sürekli bir arada olmak. Başka bir seçim veya program düşünmeksizin, sadece halkın sorunlarına odaklandık. Şehirdeki altyapı sorunları geçmişte yapılamamış yatırımlarla ilgili. Sorunlarla başa çıkabilmek için cesur adımlar atmamız gerekiyor. Bu konuda vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz” ifadelerini kullandı.