Elazığ’da 10 Kasım Anma Programı Gerçekleşti
Elazığ, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir etkinlikle bir araya geldi.
Atatürk’ün Anısına Saygı Duruşu
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 87. yılı münasebetiyle, Elazığ Belediyesi bünyesindeki Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde anlamlı bir program yapıldı. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa katılanlar, Atatürk’ün mirasını anmak için bir araya gelerek bu özel günde duygusal anlar yaşadı.
Konuşmalar ve Sanatsal Etkinlikler
Etkinlikte Mustafa Kemal Ortaokulu Türkçe öğretmeni Ebru Geçit, günün önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi. Yer alan öğrencilerin şiir okuma gösterileri büyük beğeni toplarken, Atatürk’ü konu alan bir sinevizyon sunumu da gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmalarda ise, Atatürk’ün vefatının hem yurtiçindeki hem de yurtdışındaki etkileri sergilendi.
Ödüller Sahiplerini Buldu
Programın sonunda, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Bu anlamlı an, katılımcılar arasında büyük bir heyecan yarattı.
Protokol ve Katılımcılar
Etkinliğe, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Ümit Durmaz gibi önemli isimlerin yanı sıra, çeşitli kurum müdürleri, öğrenciler, emniyet ve askeri personel de katılım sağladı. Bu özel gün, Elazığ’da Atatürk’e duyulan özlemi ve saygıyı bir kez daha pekiştirdi.






















