Yangın Ekinhisar Köyü’nde Kontrol Altına Alındı
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesindeki Ekinhisar köyünde, sebebi henüz tespit edilemeyen bir yangın meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın, kısa sürede söndürüldü.
Yangının, yaklaşan hasat döneminde olan arpa ve buğday tarlalarına hızla sıçradığı öğrenildi. Topluluk üyelerinin durumu yetkililere bildirmeleri üzerine Sandıklı İtfaiye, olay yerine hızla ulaştı. Yaklaşık bir saat içerisinde gerçekleştirilen müdahale ile yangın, daha fazla yayılmadan kontrol altına alındı.
Hasar Tespit Çalışmaları Başlatıldı
Olayın ardından, yangının sebep olduğu zararların belirlenmesi amacıyla ilçeye bağlı Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Yangının neden kaynaklandığı ve zarar gören alanların belirlenmesi için inceleme sürecinin devam edeceği ifade edildi.
SANDIKLI’DA TARIM ARAZİLERİNDE YANGIN ÇIKTI