Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Egemen Korkmaz: “Hırvatistan Maçındaki Mücadeleden Memnunum, Oyunumuzu Geliştireceğiz”

    Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Egemen Korkmaz, Hırvatistan ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası, takımdaki eksikliklere rağmen oyuncularının mücadelesinden memnun kaldığını ve oyunu geliştireceklerini belirtti. Litvanya ile oynayacakları bir sonraki maça tüm futbolseverleri davet etti.

    Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Egemen Korkmaz, Hırvatistan ile 1-1

    Egemen Korkmaz: Hırvatistan ile Beraberlikten Memnunuz

    Ümit Milli Takım’ın teknik patronu Egemen Korkmaz, Hırvatistan ile oynanan ve 1-1 sona eren maçın ardından yaptığı açıklamalarda, takımın gösterdiği mücadeleden oldukça memnun kaldığını ifade etti.

    Zorlu Rakiple Karşılaşma

    2027 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri çerçevesinde Trabzon’da gerçekleştirilen karşılaşmanın değerlendirmesini yapan Korkmaz, daha önce bu maçın kolay geçmeyeceğini belirtmişti. “Maçın zorluk derecesinin yüksek olacağını söylemiştim ve bu tahminim doğru çıktı” diyerek, rakiplerinin savunma düzeninde kendilerini şaşırttığını dile getirdi. Hırvatistan’ın beklenmedik bir 5-3-2 dizilişiyle sahaya çıkmasının, takım stratejilerini değiştirmelerine neden olduğunu açıkladı.

    Korkmaz, oyuncularının ortaya koydukları irade ve sonuçtan memnun olduğunu vurguladı: “Henüz süre bulamayan çok sayıda oyuncumuz var ve bu durum bazı sıkıntıları beraberinde getiriyor. İki önemli oyuncumuz da sakatlandı. Temel hedefimiz, oyunumuzu bir adım ileri taşımak. Ancak bu süreçte birbirleriyle ilk kez sahaya çıkan oyuncularımızın olduğunu da unutmamalıyız.”

    Gelecek Hedefler

    Sonuç olarak, Korkmaz, hedeflerinden sapmadan ilerlemeye devam edeceklerini belirtti. “Bundan sonraki mücadelemiz Litvanya ile olacak ve Sakarya’da gerçekleştireceğiz. Tüm futbolseverleri bu maça davet ediyoruz” şeklinde son sözlerini tamamladı.

    Egemen Korkmaz’ın liderliğinde Ümit Milli Takım, gelecekte daha iyi bir performans sergilemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.