Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Uğurcan Çakır: “Galatasaray için son damlama kadar mücadele edeceğim”

    Galatasaray, milli kaleci Uğurcan Çakır ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Uğurcan, burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, takım için terinin son damlasına kadar mücadele edeceğini vurguladı. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi’nde yer almanın hayali olduğunu ifade etti.

    Galatasaray, milli kaleci Uğurcan Çakır ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

    Uğurcan Çakır Galatasaray’a Transfer Oldu

    Galatasaray, milli kaleci Uğurcan Çakır ile 5 yıllık bir sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. Trabzonspor’dan transfer edilen Çakır, imza töreninin ardından kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Uzun bir transfer sürecinin ardından Galatasaray’a gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Uğurcan, “Burada olmaktan mutluyum. Galatasaray’a yakışır bir futbol oynamak ve taraftarımızı mutlu etmek için bu takıma katıldım. İnşallah başarılı olurum.” ifadelerini kullandı.

    Taraftar Desteği Ön Planda

    29 yaşındaki kaleci, Galatasaray taraftarının iç sahada takıma büyük destek verdiğini ifade ederek, “O taraftarla birlikte bu duyguyu yaşamaktan son derece mutluyum. İnşallah onların yüzünü kara çıkarmam ve burada başarılar elde ederim.” şeklinde konuştu.

    Şampiyonlar Ligi Hayali

    Uğurcan Çakır, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynamanın çok özel bir duygu olduğunu vurgulayarak, “Her futbolcunun hayali olan bu turnuvada yer almak benim için de önemli. İnşallah burada Galatasaray’ı en iyi şekilde temsil ederiz.” dedi.

    Galatasaray İçin Savaşacak

    Son olarak, Galatasaray’ın başarısı için elinden geleni yapacağını dile getiren deneyimli kaleci, “Burada olmaktan çok mutluyum. Terimin son damlasına kadar Galatasaray için mücadele edeceğim ve büyük başarılara katkı sağlayacağım.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.