Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Edirne Uzunköprü’de 15 Kaçak Göçmen Yakalandı, Organizator M.Ş. Gözaltına Alındı

    Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, polis ekipleri tarafından durdurulan bir kamyonette 15 kaçak göçmen yakalandı. Afganistan, Pakistan ve Hindistan uyruklu göçmenlere organizatörlük yaptığı belirtilen M.Ş. gözaltına alındı. Yakalanan göçmenler, işlemlerinin ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne sevk edildi.

    Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, polis ekipleri tarafından durdurulan bir kamyonette 15

    Edirne’de Kaçak Göçmen Operasyonu: 15 Kişi Yakalandı

    Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde gerçekleştirilen bir polis operasyonunda, yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan 15 göçmen ele geçirildi. Olayla bağlantılı olarak bir kişi, organizatörlük yapmak iddiasıyla gözaltına alındı.

    Polis Ekipleri Durdurdu

    Alınan bilgilere göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Motosikletli Polis Timleri ekipleri, M.Ş. idaresindeki kamyoneti Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Işıklı Kavşak’ta durdurdu.

    Kamyonette Şok Gözaltı

    Kamyonetin kasasında yapılan detaylı incelemede, Afganistan, Pakistan ve Hindistan uyruklu toplamda 15 kaçak göçmen bulundu. Elde edilen bilgilere göre, bu göçmenlere organizatörlük eden sürücü M.Ş. polis tarafından gözaltına alındı.

    Göçmenler İl Göç İdaresi’ne Teslim Edildi

    Yakalanan kaçak göçmenler, gerekli işlemlerin yapılmasının ardından Edirne İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Yetkililer, bölgedeki sahte insan kaçakçılığına yönelik mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.