Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersin’de Eşine Şiddet Uygulayan Şahıs, Sosyal Medyada Paylaşım Yapınca Gözaltına Alındı

    Eşine şiddet uygulayıp o anları kaydederek sosyal medyada paylaşan bir kişi, Mersin’de gözaltına alındı. Şüpheli, 3 ay önce başka bir şehirde eşini darbetti ve görüntüleri yayımladı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin soruşturma başlatırken, darbedilen kadın sığınma evinde koruma altına alındı.

    Eşine şiddet uygulayıp o anları kaydederek sosyal medyada paylaşan bir

    Mersin’de Eşine Şiddet Uygulayan Şahıs Gözaltına Alındı

    Sosyal medya üzerinden eşine şiddet uyguladığı görüntüleri paylaşan bir kişi, Mersin’de yakalanarak gözaltına alındı. Olayın üzerinden yaklaşık üç ay geçtiği ve daha önce başka bir şehirde gerçekleştiği öğrenildi. Şüpheli, eşinin başka erkeklerle yazıştığını iddia ederek kadını darbetmiş ve bu anları cep telefonuyla kaydedip, kayınbabasına yollamış.

    Olayın Ardından Gelen Gözaltı

    Edinilen bilgilere göre, yaklaşan üç ay önce ismi bilinmeyen bir şahıs, eşinin başka erkeklerle iletişim kurduğunu iddia ederek onu darbetti. Şüpheli, yaşanan bu anları kayıta alarak kayınpederine göndermeyi amaçladı. Ardından, kadına yönelik şiddet iddiasıyla gözaltına alınan şahıs, adli süreç sonrası uzaklaştırma kararı alarak Mersin’e taşındı. Ancak, aylar sonra sosyal medya hesabında bu görüntüleri yayınlayınca Mersin’in Toroslar ilçesinde yeniden gözaltına alındı.

    İlgili Soruşturmalar Başlatıldı

    Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili olarak bir soruşturma başlatıldığını ve bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Ayrıca, şiddete maruz kalan kadının bir kadın sığınma evinde koruma altına alındığı bilgisi edinildi.

    Yaşanan bu trajik olay, sosyal medya paylaşımlarının hukuki ve etik boyutlarının tekrar gündeme gelmesine neden oldu.