Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çorum FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş: “Beraberliği beklemiyorduk, ama telafi edebileceğiz”

    Çorum FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Serikspor ile 1-1 berabere kalarak beklemedikleri bir sonuç elde ettiklerini belirtti. Oyuncularıyla telafi edeceklerine inandığını dile getiren Çavuş, milli ara öncesi iki galibiyet hedeflediklerini kaydetti.

    Çorum FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Serikspor ile 1-1 berabere

    Çağdaş Çavuş, Beraberlik Sonrası Değerlendirmelerde Bulundu

    Çorum FK Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında Serikspor ile oynadıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, iç sahada gerçekleştirilen karşılaşmayı 1-1 berabere tamamladıklarının beklenmedik bir durum olduğunu söyledi. Çavuş, bu sonucu telafi edebilecek güçte olduklarını ifade etti.

    İki Takım Dinamik Oyun Oynadı

    Çorum FK, konuk ettiği Serikspor ile 1-1 berabere kalırken, Çağdaş Çavuş, takımın karşılaşmaya iyi bir enerjiyle başladığını belirtti. Ancak, rakiplerinin, topu kaptırdıkları bir anda öne geçtiğini ve böyle bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını dile getirdi. Takımının milli ara öncesinde oynayacakları iki maçta galip gelmeyi hedeflediklerini vurgulayan Çavuş, daha kaliteli bir performans sergileyip ligin kalan bölümüne güçlü bir şekilde devam edeceklerine inandığını kaydetti.

    Savunma Anlayışına Göre Hazırlık Yapıldı

    Çavuş, Serikspor’un oyun anlayışına yönelik hazırlık yapıldığını ve maç öncesinde senaryoları net şekilde planladıklarını ifade etti. Serikspor’un derin savunma stratejisiyle oynadığını, bunun da kendilerine karşı geliştirdikleri oyun taktiği ile bağlantılı olduğunu belirtti. İki devre boyunca rakip kaleye baskı yapmaya çalıştıklarını, birçok pozisyona girdiklerini ancak bunları değerlendiremediklerini aktardı.

    İlk devrede hızlı bir başlangıç yaptıklarına dikkat çeken Çavuş, direkten dönen topları ve rakibin savunmasını zorlayan pozisyonları hatırlattı. İkinci yarıda da aynı tempoyu sürdürdüklerini, net bir gol pozisyonuna girdiklerini ancak golü kaptırdıkları basit bir hata sonrası yediklerini söyledi. Ama ardından hızlı bir dönüş yaparak eşitliği sağladıklarını; fakat ardından tekrar buldukları fırsatları golle sonuçlandıramadıklarını vurguladı.

    İleriye Dönük Hedefler Belirlendi

    Çavuş, bu maçta iç sahada bekledikleri sonucun alınmadığını, ancak bunun telafi edilebilir bir durum olduğunu dile getirerek, önümüzdeki maçlara odaklanacaklarını belirtti. “Umarım, önümüzdeki karşılaşmamızı kazanır ve ardından Manisa maçıyla milli araya iyi bir şekilde girebiliriz. Amacımız, bu iki maçta da galip gelerek, sonraki dönemde oyun kalitemizi artırmak ve seyircilerimize daha iyi bir performans sergilemektir.” diye konuştu.