Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Düzce’ye 7 Yeni Hekim Ataması Gerçekleştirildi, Sağlık Altyapısı Güçleniyor

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Düzce’ye Sağlık Bakanlığı aracılığıyla 125. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ile 7 yeni hekim kadrosu tahsis edildiğini duyurdu. Atamalar, çocuk sağlığı, onkoloji ve acil tıp gibi önemli alanlara yönelik yapıldı. Şengüloğlu, sağlık altyapısının güçlendiğini vurguladı ve destek veren yetkililere teşekkür etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Düzce'ye Sağlık Bakanlığı

Yeni Hekim Atamaları Düzce’ye Sağlık Alanında Güç Katacak

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, şehrin sağlık altyapısının güçlendirilmesi sürecinde, ihtiyaçlar doğrultusunda yeni hekim atamalarının yapıldığını bildirdi.

Düzce’ye Sağlık Bakanlığı tarafından 125. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası çerçevesinde toplamda 7 yeni hekim kadrosu tahsis edildi. Bu dönemde şehre 6 uzman tabip ve 1 tabip olmak üzere 7 hekim kadrosu ayrılacak. Uzman kadroları, Çocuk Kardiyolojisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Perinatoloji, Tıbbi Onkoloji ve Acil Tıp gibi önemli branşlarda yer alacak. Bu kadroların 5’i Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne, 1’i Kaynaşlı İlçe Devlet Hastanesi’ne, 1’i ise Düzce 1 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na tahsis edilmiştir.

Güçlü Sağlık Altyapısı İçin Sürekli Çalışma Evresi

Hasan Şengüloğlu, açıklamasında Düzce’nin sağlık sektöründeki ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydetti. Şengüloğlu, sağlığa yapılan yatırımlarla Düzce’nin sağlık altyapısının her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek şu sözleri dile getirdi: “Sağlık Bakanlığımızın 125. dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ile ilimize 7 hekim kadrosu tahsis edilmiştir. Özellikle çocuk sağlığı, onkoloji ve acil tıp gibi hayati alanlardaki atamalar, vatandaşlarımızın sağlık hizmetine ulaşımını kolaylaştıracak. Düzce’mizin sağlık altyapısını güçlendiren bu önemli adım için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu olmak üzere, Düzce Milletvekillerimiz Ayşe Keşir, Ercan Öztürk ve İl Sağlık Müdürümüz Dr. Yasin Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Düzce’ye hayırlı olsun.”

Yeni hekim atamalarının sonuçlarının açıklanmasının ardından, atanan hekimlerin kısa süre içerisinde görevlerine başlaması bekleniyor.