Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düzce’de Yaşlılar Haftası’nda Çocuk Üniversitesi Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret

    Düzce Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı kutlamak amacıyla Çocuk Üniversitesi öğrencileriyle birlikte Alzheimer Merkezi’ni ziyaret etti. Yaşlılar, çocukların getirdiği çiçeklerle duygusal anlar yaşadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elife Özerçetin, yaşlılara desteklerinin süreceğini belirtti.

    Düzce Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası'nı kutlamak amacıyla Çocuk Üniversitesi

    Düzce Belediyesi, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası kapsamında özel bir etkinlik düzenledi. Bu anlamlı organizasyon, Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün çalışanları ve Çocuk Üniversitesi’nin minik öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Etkinlik, Düzce Belediyesi Ertan Uçar Alzheimer Hastaları Gündüz Bakım Merkezi’nde gerçekleştirildi. Burada, Alzheimer hastası olan yaşlılara hediyeler verildi ve bir pasta kesimi yapılarak keyifli anlar yaşandı. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Elife Özerçetin, yaşlılara olan desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirtti.

    Ziyaret sırasında minik öğrencilerin ellerindeki çiçekler, Alzheimer hastası yaşlılar için duygusal anlar yarattı. Çocuklar, yaşlıların ellerini öperek onlara çiçekler takdim etti. Bu buluşmada, tarifi zor mutluluklar yaşanırken, sevginin ve saygının hâkim olduğu anlar ortaya çıktı. Bu etkinlik, yaşlılar ile çocuklar arasındaki bağı güçlendirmek ve onlara moral vermek amacıyla düzenlendi.