DÜZCE (İHA) – Düzce’de Gençlik Haftası çerçevesinde bir dizi etkinlik gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, Kuraş Milli Sporcusu Ayşenaz Tosun’un evi ziyaret edildi.
Valilik ve Spor Müdürlüğü’nden Ziyaret
Gençlik Haftası etkinlikleri dolayısıyla Düzce Vali Yardımcısı Furkan Alpay, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ve Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, 2024 Dünya Kuraş Şampiyonası’nda elde ettiği başarı ile dünya üçüncüsü olan Ayşenaz Tosun’un evini ziyaret etti. Vali Yardımcısı Alpay, milli sporcunun başarılarını kutlayarak ona hediyelerini takdim etti.
Başarılar Kutlandı
Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, “Çilimli’mizin adını uluslararası düzeyde duyuran Ayşenaz’ı ve bu başarıda katkı sağlayan herkesi içtenlikle tebrik ederim. Başarılarının sürdüğü bir gelecek dilerim” açıklamalarında bulundu.
Ziyaret, samimi bir sohbet ortamında sürdü.