Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2027 İspanya Süper Kupası'nın İstanbul'a sağlayacağı katkıları vurguladı. Özbek, 'Bu organizasyon, hem İstanbul'un tanıtımı hem de turizm açısından büyük bir fırsat sunacak. Birçok seyirci İstanbul'u görme imkanı bulacak' dedi.
Organizasyon Detayları
Tanıtım toplantısı, Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi‘nde gerçekleştirildi. Özbek, İspanya'nın dört büyük kulübünün katılacağı yarı final ve final maçlarının İstanbul'da oynanacağını belirtti. Finalin tarihi ise 6 Şubat 2027 olarak açıklandı ve bu önemli maç, Galatasaray'ın stadyumunda yapılacak.
Barcelona'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynayacağı maç hatırlatıldığında ise Özbek, 'Hazırlıklarımız sürüyor, güzel bir karşılaşma olacak. Herkesi davet ediyorum' şeklinde konuştu.
Bu önemli organizasyon, İstanbul'un uluslararası spor etkinlikleri açısından nasıl bir cazibe merkezi haline geldiğinin bir göstergesi. Ayrıca, kentin turizm potansiyelini artırması bekleniyor.





