Konya'nın Emirgazi ilçesinde, bir düğün sırasında yaşanan talihsiz olay, genç bir yaşamı sona erdirdi. Uzman Çavuş Serkan Deveci, düğün esnasında tabancadan çıkan bir kurşunun isabet etmesi sonucu hayata veda etti. Cenaze töreni, 25 yaşındaki Deveci'nin yaşadığı Demirci Mahallesi Deveciler Yaylası'nda düzenlendi.

Duygusal Tören

Törene, Deveci'nin ailesi, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tüm katılımcılar, genç uzman çavuşun hayatını kaybetmesinin getirdiği derin üzüntüyü paylaştı. Kılınan cenaze namazının ardından, Deveci'nin cenazesi gözyaşları ve dualar eşliğinde defnedildi. Törenin sonunda, Karapınar Garnizon Komutanı Topçu Albay Serkan Doğan, Deveci'nin babası Mehmet Deveci‘ye Türk bayrağını takdim etti.

Törende Kimler Vardı?

Cenaze törenine katılanlar arasında Emirgazi Kaymakamı Melih Arslantepeli, Karapınar Garnizon Komutanı Topçu Albay Serkan Doğan, Emirgazi Belediye Başkanı Mesut Mertcan, AK Parti Emirgazi İlçe Başkanı İlyas Oruç ve İstanbul'daki deniz birliğinden arkadaşları da bulunmaktaydı. Ayrıca, daire amirleri, kamu personeli, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarları da bu acı günde aileyi yalnız bırakmadı.

Bu olay, silah güvenliği ve düğünlerdeki tabanca kullanımı konularında yeniden tartışmalara yol açtı. Uzman Çavuş Serkan Deveci'nin kaybı, birçok kişi için derin bir üzüntü kaynağı oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı