Diyarbakır’da Esnaf Silahlı Saldırılara Hedef Olmaya Devam Ediyor

Diyarbakır Bağlar’da esnaf Z.G, son iki yılda kimliği belirsiz kişiler tarafından 10 kez silahlı saldırıya uğrayarak kayıtdışılığı ile bilinen uyuşturucu satıcılarının hedefi oldu. Son saldırıda kolundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Diyarbakır Bağlar'da esnaf Z.G, son iki yılda kimliği belirsiz kişiler

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir işyeri sahibi, son iki yıldır kimliği belli olmayan kişilerin silahlı saldırılarına maruz kalıyor.

Olayın Gelişimi

Alınan bilgilere göre, 2023 yılında meydana gelen bir olay sonrası, şüpheli kişilerin tespit edilmesi amacıyla Z.G’ye ait iş yerinin güvenlik kameralarına ait kayıtlarına polis el koydu. Z.G, bu tarihten bu yana uyuşturucu satıcıları olarak adlandırılan kişilerin hedefi haline geldiğini belirterek tam 10 kez silahlı saldırıya uğradığını ifade etti.

Son Saldırı ve müdahale

Bugün ilçenin Kaynartepe Mahallesi’nde tekrar bir silahlı saldırıya uğrayan Z.G, bu saldırı sonucunda kolundan yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından ihbar üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldığı bildirildi.