### Olayın Gelişimi
Antalya'nın Serik ilçesinde, dün saat 14.00 sularında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 61 yaşındaki Haşim Esentekin, sebze haline ürünlerini bıraktıktan sonra 07 ANZ 87 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Seyir halindeyken aniden fenalaşan Esentekin, kalp krizi geçirerek aracın kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halindeki bir araca çarparak durabildi.

### Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Esentekin'e olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ancak doktorların yoğun çabalarına rağmen, Esentekin hayata tutunamadı.

### Cenaze İşlemleri
Haşim Esentekin'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alınarak defnedilmek üzere Serik'e götürüldü. Olayın ardından kazayla ilgili inceleme başlatıldı ve Esentekin'in ani kaybı, ailesi ve sevenleri üzerinde derin bir üzüntü bıraktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı