Koc

03 Haziran - 09 Haziran  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile iletişim ve yakın çevre ilişkilerinizde yenilikler yapabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, kısa seyahatler yapmak ve öğrenme fırsatları ön plana çıkabilir. Ayrıca, kardeşlerinizle veya komşularınızla ilişkilerinizde iyileşmeler olabilir. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden elde olmayan koşullar, korkular, kaygılar yüzünden stresli hissedebilirsiniz. Bir takım gizli düşmanlar, arkadan iş çeviren insanlarla uğraşmanız gerekebilir. Kendinize sürekli disiplini olmanız gerektiğini hatırlatabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bazı olaylarla yüzleşmelerde meydana gelebilir.

Boga

03 Haziran - 09 Haziran  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile maddi konular ve kişisel değerlerinizle ilgili yeni fırsatlar doğabilir. Gelirinizi artıracak yeni projelere başlayabilirsiniz. Kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak yatırımlar ve harcamalar gündeme gelebilir. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden; dostluk ilişkilerinizde güven soruları gündeme gelebilir. Bazı arkadaşlarınızla aranıza mesafe koymanız gerekebilir. Hatta bazı sosyal ilişkiler bitebilir.


Ikizler

03 Haziran - 09 Haziran  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile kişisel projeleriniz, dış görünüşünüz ve genel olarak kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İmajınızı yenilemek ve ilişkilerde daha çekici olmak için harika bir zaman. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden; iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda sorumluluklarınız çok artabilir. İş konusunda sıkça eleştiri alabilir veya iş ilişkilerini yönetmekte zorlanabilirsiniz.

Yengec

03 Haziran - 09 Haziran  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile ruhsal konular ve içsel dünyanızla ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi ruhsal çalışmalar için uygun bir dönem. Ayrıca, gizli kalan bazı konular gün yüzüne çıkabilir ve bu konularla ilgili çözümler bulabilirsiniz. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden; yurt dışı, sınavlar, eğitim, yolculuklarla ilgili konularda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, gecikmeler, engeller, stresler karşınıza çıkabilir.

Aslan

03 Haziran - 09 Haziran  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız üzerinde etkili olan bu Yeni Ay, yeni arkadaşlıklar kurmanıza ve sosyal çevrenizi genişletmenize yardımcı olabilir. Grup aktiviteleri ve ekip çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Ayrıca, romantik ilişkilerde de yeni fırsatlar doğabilir. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden; ödemelerde, krediler, vergiler, maddi konularda sorumluluklar artabilir. Bu konularda engeller, sorunlar, gecikmeler meydana gelebilir.



Basak

03 Haziran - 09 Haziran  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatında yeni projelere atılabilir veya yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Venüs'ün etkisiyle, iş yerinde çekiciliğiniz artabilir ve ilişkilerinizde iyileşmeler yaşanabilir. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden; özel hayatınızda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. İş ile özel hayatınızı ayırmalısınız. Özel hayatınızda sorumluluklar artabilir veya kötü giden ilişkiler ve ortaklıklar bu yeni ay zamanı sona da erebilir.


Terazi

03 Haziran - 09 Haziran  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile yüksek öğrenim, yurt dışı bağlantılar ve hukuki konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızda veya yabancı kültürlerle ilgili konularda yeni adımlar atmak için uygun bir zaman. Ayrıca, seyahatler ve yeni insanlarla tanışma fırsatları artabilir. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden; bu dönem hem iş ilişkilerini yönetirken dikkatli olmalısınız hem de iş sorumluluklarınız artacağının farkına varın ve sorumluluklardan kaçmayın. Ayrıca sağlığınıza dikkat edin özellikle mevsimsel hastalıklara kapılma ihtimaliniz yüksek. Ayak sağlığınıza da dikkat edin.


Akrep

03 Haziran - 09 Haziran  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile finansal konular, ortak kaynaklar ve miras gibi alanlarda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa maddi konularda yeni başlangıçlar yapabilir veya bu alanlarda önemli kararlar alabilirsiniz. Venüs'ün etkisiyle, ilişkilerinizde daha derin ve tutkulu bağlar kurabilirsiniz. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden; yatırımla ilgili konularda işler tam olarak istediğiniz gibi gitmeyebilir, istediğiniz verimi belki de alamayabilirsiniz. Ayrıca bu aralar flört işleri de kesat gidebilir. Mevcut ilişkilerde tutku gelişebilir ama yeni insanlar cazip gelmeyebilir. Veya yeni insanlarla tanıştığınızda tatmin olmayabilirsiniz.

Yay

Bugün Burç Yorumları - Nuray Sayarı'dan 13 Temmuz Cumartesi Burçlar Bugün Burç Yorumları - Nuray Sayarı'dan 13 Temmuz Cumartesi Burçlar

03 Haziran - 09 Haziran  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar üzerinde etkili olan bu Yeni Ay, yeni ilişkiler kurmanıza veya mevcut ilişkilerinizi yenilemenize yardımcı olabilir. Venüs'ün etkisiyle, romantik ilişkilerde uyum ve ahenk artabilir. Ayrıca, iş ortaklıklarında da olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden ailevi konularda sorumluluklar artabilir. Evde yapılması gereken angarya işler yüzünden canınız biraz sıkılabilir. Evden, aileden onay almak pek kolay olmayabilir. Ev arayışınız varsa kiralık veya satılık, kafanıza göre bir yer bulamayabilirsiniz.


Oglak

03 Haziran - 09 Haziran  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile günlük rutinleriniz, sağlık ve çalışma hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sağlık konularında yeni alışkanlıklar edinmek veya iş hayatınızda yeni düzenlemeler yapmak için uygun bir zaman. Venüs'ün etkisiyle, iş yerinde ilişkilerinizde daha uyumlu ve destekleyici bir ortam oluşabilir. Belki de yeni bir patili dost katabilirsiniz hayatınıza. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, kuzenlerinizle anlaşmak zor olabilir. İletişim konusunda adeta bir sınav verebilirsiniz. Hafta boyunca kullandığınız iletişim gereçlerine dikkat edin. Düşürmeyin, kırılmasın.


Kova

03 Haziran - 09 Haziran  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile aşk, romantizm, yaratıcılık ve çocuklarla ilgili konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yaratıcı projelere başlamak, hobilerinize daha fazla zaman ayırmak ve romantik ilişkilerde yeni adımlar atmak için uygun bir dönem. Venüs'ün etkisiyle, aşk hayatınızda daha fazla heyecan ve mutluluk yaşayabilirsiniz. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden; maddi konulardan yana yüzünüz pek gülmeyebilir. Mecburi hesapta olmayan harcamalar yüzünden bütçenizi idare etmeniz zor olabilir. Veya beklediğiniz ödemelerde gecikmeler olabilir.



Balik

03 Haziran - 09 Haziran  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Dinçer Güner Haftalık Burç Yorumu ♈️ : 

İkizler burcundaki Venüsyen yeni ay etkisi ile ev ve aile hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ev değişiklikleri, aile içi ilişkilerde yeni düzenlemeler veya evde yapılacak projeler gündeme gelebilir. Venüs'ün etkisiyle, aile içinde sevgi ve uyum artabilir, evinizde daha huzurlu ve rahat bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Yalnız Satürn’ün sert kontağı yüzünden sorumluluklarınız artabilir. Bedeninize, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Kendinizi kısıtlayabilir, almamanız gereken sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak, yeni projelere hayat vermek açısından verimli bir hafta değil.


 

Editör: Ercan SOMER