Dilek Yarımadası’nda Triatlon Coşkusu Yaşandı
Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü, Dilek Yarımadası Milli Parkı’nda heyecan dolu bir triatlon etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA), Türkiye Triatlon Federasyonu, Tarım ve Orman Bakanlığı ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği triatlon yarışları, parkın muhteşem doğal manzarası eşliğinde gerçekleştirildi.
Spor ve çevre bilincinin harmanlandığı bu etkinliğe, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular katılım gösterdi. Yüzme, bisiklet ve koşu etaplarından oluşan zorluk derecesi yüksek parkurlarda mücadele eden triatletler, üstün performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı.
Yarışmanın sonunda, başarılı olan sporculara ödülleri, gerçekleştirilen bir ödül töreni ile verildi.