Develililer, İftar Programında Buluşarak Dayanışma Ruhu Sergiledi

Kayseri Develililer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Develililerin katıldığı iftar programı düzenledi. Dernek Başkanı İsmail Arslan, 21. yıl dönümünde aidiyet duygusunu vurguladı. Develi Kaymakamı Yusuf Turan ve Belediye Başkanı Adem Şengül de katılımcılara teşekkür ederek Ramazan ayını kutladı.

Kayseri Develililer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Develililerin katıldığı

Kayseri Develililer Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, düzenlediği iftar etkinliği ile Develilileri bir araya getirdi.

Bir restoranda gerçekleşen programda, Dernek Başkanı İsmail Arslan, açılış konuşmasında Develi’nin önemine değinerek; “Kayseri’de yaşayan ve geçmişte birçok güzel anı paylaşmış olan Develili dostlarımızın, şehir yaşamının zorlukları sebebiyle kopan bağlarını yeniden kurmayı hedefleyen derneğimiz, 2004 yılında kuruldu ve bu yıla kadar 21 yılı geride bıraktık. Develi dışında yaşayan hemşehrilerimizin, eğitim, ticaret ve çalışma hayatlarında Develi’nin özel bir yeri olduğuna inanıyorum. Develi, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile gerçekten yüreklerde taht kurmuş bir değerdir. Bu değerin kıymetini en çok ilçe dışındakilerimiz hissetmektedir. Yolda yürürken bir ‘Develi’ sözü bile bizde derin bir aidiyet hissi uyandırır ve çocuklarımıza memleket havasını tattırma sözü vermemiz için fırsatlar sunar. Develi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinden bu yana taşıdığı tarihi misyonun bilincine her zaman sahiptir. Hemşehrilerimiz tarih boyunca yönetim yetenekleri ve sorumluluk alma tutkularını her daim sergilemişlerdir. Memleketimize ve ülkemize pek çok alanda hizmet eden on binlerce hemşehrimiz mevcuttur. Bu iftar yemeği, aynı zamanda Ramazan’ın bereketi ve Develimize olan bağlılığımızı güçlendiren bir buluşma vesilesidir. Bu duyguyu paylaşan değerli hemşehrilerimize katılımları için teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluşundan bu yana katkıda bulunan herkese şükranlarımı sunuyorum. Yardım tekliflerini her zaman esirgemeyen ve bir kısmı aramızda bulunan iş insanı ve bürokratlarımıza da özel teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

Programda Develi Kaymakamı Yusuf Turan ve Belediye Başkanı Adem Şengül de katılımcılara teşekkür ederek Ramazan ayını kutladı.