Depremzedeler, Adıyaman’daki Konut Projesinden Memnuniyet Duyuyor

1 Min Read

Adıyaman’daki Deprem Konutları Vatandaşların Takdirini Topladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Adıyaman’da inşa edilen deprem konutları ile depremzede vatandaşların beğenisini kazanmayı başardı. Sürekli olarak bölgeye gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın yanında olan Bakan Murat Kurum, Adıyamanlıların gönlünde özel bir yer edindi.

Afet Konutları Tamamlanma Aşamasında

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından koordine edilen çalışmalar neticesinde 11 ilde toplamda 3 bin 481 şantiyede afet konutlarının inşası son aşamalara yaklaşmış durumda. Bu doğrultuda yürütülen projeler, hızlı bir şekilde sonuçlanıyor.

Depremzedelerin Memnuniyeti Artıyor

Yeni evlerine yerleşen Adıyamanlı depremzedeler, sunulan hizmetler ve gerçekleştirilen yatırımlardan oldukça memnun olduklarını belirtiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un her ay Adıyaman’ı ziyaret etmesi ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinlemesi, insanların Bakan’a olan güvenini pekiştiriyor.

Bakan Kurum’un çalışmalarından övgüyle bahseden vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Bakan Kurum’a teşekkürlerini iletiyor. Sağlanan destekler ve yürütülen projelerin kıymetinin anlaşılması önem arz ediyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version