Denizli’de Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybeden Emniyet Müdürü Ali Biçer, Törende Uğurlandı

Denizli’de 72 yaşındaki emekli emniyet müdürü Ali Biçer, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cenazesi, yakınları ve siyasi temsilcilerin katıldığı resmi bir törenle Güzelköy Mezarlığı’na defnedildi.

Denizli'de 72 yaşındaki emekli emniyet müdürü Ali Biçer, kalp krizi

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden emekli Emniyet Müdürü Başkomiser Ali Biçer, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze Törenine Katılım Yoğun Oldu

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın amcası olan Başkomiser Ali Biçer, 72 yaşında aniden sağlık sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ali Biçer, hayata veda ettikten sonra, polis merasim ekibinin düzenlediği resmi bir cenaze töreni ile Pamukkale ilçesine bağlı Güzelköy Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi. Törene, Biçer’in ailesinin yanı sıra yerel ve ulusal düzeyde birçok siyasi temsilci ile vatandaşlar katıldı.

Topluluk Bir Araya Geldi

Cenaze sırasında Ali Biçer’in yakınları, dostları ve komşuları, onu son bir kez anmak için bir araya geldi. Törende duygu dolu anlar yaşanırken, Biçer’in uzun yıllara dayanan emniyet teşkilatındaki hizmetleri de hatırlandı.

Ali Biçer’in hayatı ve kariyeri, etkin katılımlarla anıldı; birçok konuşmacı, onun topluma kattıklarını ve mesleki başarılarını vurguladı. Tüm katılımcılar, Biçer’i son yolculuğunda yalnız bırakmamış oldu.