Denizli’de Aranan 8 Şahıs Operasyonlar Sonucu Yakalandı, Cezaevine Gönderildi

2 Min Read

Denizli’de Aranan Şahıslara Yönelik Operasyonlar Başarıyla Gerçekleşti

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, 11-23 Kasım 2025 tarihleri arasında aranan kişilerin tespit edilip yakalanmasına yönelik kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Bu süreçte, toplamda 8 kişi düzenlenen işlemlerle cezaevine gönderildi.

Operasyonlar Aralıksız Devam Ediyor

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, aranan şahıslar üzerindeki çalışmalara sabit bir şekilde devam etmekte. 11-23 Kasım arasında yürütülen bu operasyonlar sonucunda, aranan 8 şahıs başarıyla ele geçirildi.

Suçluların Cezaları Kesinleşmiş Durumda

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, “Kasten Öldürme” suçundan 25 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası almış bir kişiyi yakaladı. Ayrıca, “Kasten Yaralama ve Uyuşturucu Kullanmak” suçundan 13 yıl kesinleşmiş cezası olan ve “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan 10 yıl 7 ay hapis cezası bulunan bir başka şahıs da operasyon sırasında ele geçirildi.

Motosikletli Polis Timleri Görevde

Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği, “Dolandırıcılık, Hırsızlık ve Şantaj” dosyaları çerçevesinde toplam 22 dosyada 18 yıl 8 ay hapis cezası bulunan bir kişiyi yakaladı.

Pamukkale’den İki Gözaltı

Pamukkale İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise, “Dolandırıcılık ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak” suçlarından 19 yıl 11 ay ve “Dolandırıcılık” suçundan 12 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olan iki şahsı başarıyla gözaltına aldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri de Hareket Geçti

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak Ticareti Yapmak ve 2313 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçlarından aranmakta olan ve 12 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası bulunan iki şahıs da yakalandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkin operasyonlar sonucunda, 11-23 Kasım 2025 tarihleri arasında toplamda 8 aranan şahıs adalete teslim edildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version