Galatasaray’ın Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez, Bodrum FK karşısında attığı gol ile Trendyol Süper Lig’deki gol sayısını 3’e çıkarmış oldu.
Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, Bodrum FK ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçta Kolombiyalı futbolcu Davinson Sanchez’in 81. dakikada attığı golle durumu 2-0’a getirdi. Yunus Akgün’ün sol kanattan yaptığı ortada, ceza alanı içinde iyi bir pozisyon alan Sanchez kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi.
28 yaşındaki oyuncu, bu sezondaki 3. golünü kaydederken, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda da birer gol attı. Maçta başlama düdüğünden itibaren 90 dakika boyunca sahada kalan Davinson Sanchez, hem futboluyla hem de attığı golle dikkatleri üzerine çekti.
Öte yandan, Galatasaray’ın ilk golünden önce Sanchez ile Barış Alper Yılmaz arasında kısa bir tartışma yaşandı. Ancak, gol sevinci sonrasında iki oyuncu da birbirlerine sarılarak bu sorunu tatlıya bağladılar.