Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri Kapsamında Öğrencilerden Vahap Seçer’e Anlamlı Ziyaret

Cumhuriyetin 102. yıl dönümünde Dr. Kamil Tarhan İlkokulu öğrencileri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Renkli etkinlikte, hazırladıkları ‘cumhuriyet ilan edildi’ temalı gazeteleri sunarak coşkuyla kutlama yaptılar. Seçer, öğrencilerin sevgisini överek, onlara kitap ve oyuncak hediye etti.

Cumhuriyetin 102. yıl dönümünde Dr. Kamil Tarhan İlkokulu öğrencileri, Mersin

Öğrencilerden Duygu Dolu Cumhuriyet Ziyareti

Cumhuriyet’in 102. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde, Dr. Kamil Tarhan İlkokulu’nun minik öğrencileri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Bu renkli ve duygusal buluşma sırasında, çocuklar kendi hazırladıkları “Cumhuriyet İlan Edildi” temalı gazetelerini Başkan Seçer’e takdim ettiler.

Renkli Kostümlerle Duygu Yüklü Anlar

Yöresel ve döneme ait kıyafetlerle Mersin Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’na gelen öğrenciler, ellerinde Atatürk posterleri ve temsil niteliğindeki gazete nüshaları ile “Yazıyor, yazıyor. Cumhuriyet ilan edildi!” sloganları atarak içeri girdi. Büyük bir coşkuyla cumhuriyetin ilanını yeniden canlandıran minik öğrenciler, hazırladıkları nostaljik gazeteleri belediye çalışanlarına dağıtarak etkinliği daha da anlamlı hale getirdiler. Ziyaretin finalinde, gazete nüshalarından bir tanesini Başkan Seçer’e hediye ettiler.

Veliler de bu anlamlı etkinliğe “Cumhuriyeti biz böyle kazandık” yazılı pankartlarla katılarak çocuklarının Cumhuriyet sevgisine destek verdiler.

Başkan Seçer, öğrencilerin düzenlediği bu özel etkinlikten dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Cumhuriyet, halk demektir. Özgürlük, demokrasi, eğitim, bilim ve kültür demektir. Cumhuriyetimize sahip çıkacağız. Bayramınızı kutluyorum. Çocuklarımız çok değerli ve gözleri parlıyor” diye konuştu.

Seçer, öğretmenlere de hitaben, “Büyük bir sorumluluk sizin omuzlarınızda. Sizlere güveniyoruz. Çocuklar bizim ve ülkemizin umudu” sözlerini dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Seçer, öğrencilere ‘Nutuk’ kitabı ve oyuncaklar hediye ederek onları sevindirdi. Minik öğrenciler ise, başkana kendi yaptıkları bir tabloyu sundular. Ayrıca, Seçer, çocukları Mersin Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’ndaki ‘Çocuk Tiyatrosu’na davet ederek, kültürel etkinliklerde yer almalarını teşvik etti.