Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Elazığ Ticaret Borsası, İçişleri Bakan Yardımcıları İle Ekonomik Gelişim Üzerine Görüşmeler Gerçekleştirdi

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Sağlam ve Mehmet Aktaş ile Ankara’da bir araya gelerek, Elazığ’ın ekonomik potansiyeli ve tarımsal gelişimi üzerine konuştu. Ziyaret sonrası Dumandağ, Elazığ için yeni yatırımlar ve projeler konusunda destek talep etti. Sağlam, Dumandağ’a başarılar diledi.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, İçişleri Bakan Yardımcıları

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı, Bakan Yardımcıları ile Bir Araya Geldi

Elazığ Ticaret Borsası’nın Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Sağlam ve Mehmet Aktaş ile önemli bir buluşma gerçekleştirdi.

Başkan Dumandağ’dan Teşekkür Mesajı

Dumandağ, Elazığ Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Torgut ve Genel Sekreter Murat Çiçek eşliğinde Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Bu görüşme sonrasında, İçişleri Bakan Yardımcılarına yönelik nazik kabullerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Dumandağ, yaptığı açıklamada, “Kıymetli hemşehrilerimiz Mehmet Sağlam ve Mehmet Aktaş’ı makamlarında ziyaret etme fırsatını bulduk. Bizleri sıcak bir şekilde ağırladılar. Görüşmelerimizde Elazığ’ın ekonomik gelişimi, tarım ve ticaret alanındaki mevcut durum üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunduk. Özellikle daha fazla tarımsal potansiyelin geliştirilmesi, üreticilerimizin desteklenmesi ve yeni yatırım fırsatları konularındaki projelerimizle ilgili bakanlıklarla iş birliği yapma talebinde bulunduk. Elazığ’ın bölgesel olduğu kadar ulusal ekonomide de önemli bir yer edinebileceğine inanıyoruz. Bu hedef doğrultusunda bakanlıklarla yürütülecek ortak çalışmalar ve yerel üreticileri rekabetçi hale getirecek iş birliklerini kararlılıkla sürdüreceğiz. Nazik karşılamaları ve Elazığ’a olan destekleri için bakan yardımcılarımıza teşekkür ederim. Elazığ Ticaret Borsası olarak, şehrimizin her alanda büyümesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

Bakan Yardımcısı Sağlam’dan Destek Mesajı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Dumandağ’a çalışmalarında başarılar diledi.