Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman’da 350 bininci afet konutunun anahtarlarını teslim etti

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da düzenlenen 350 bininci afet konutu kura töreninde konut anahtarlarını sahiplerine teslim etti. Bu adım, afetzedelere destek sağlama amacı taşıyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Afet Konutlarının Anahtarları Verildi

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da gerçekleştirilen 350 bininci afet konutu kura çekiminde önemli bir etkinliğe imza attı.

    Afet sonrası yaşanan konut ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan projede, kuranın çekimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara yeni evlerinin anahtarlarını teslim etti. Bu süreç, Adıyaman’daki depremzedelerin yeniden yuvalarına kavuşmaları açısından büyük bir kıymet taşıyor.

    Yeni Yaşam Alanlarına İlk Adım

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında afet konutlarının inşa edilmesi sürecine dair bilgiler paylaştı. Adıyaman’ın yeniden inşası adına atılan bu adımın, bölge halkı için ne denli önemli olduğunu vurguladı. Depremzedelerin yaşam standartlarının yükseltilmesi ve zarar gören bölgelerin rehabilitasyonu için devletin her daim yanında olduğunu dile getirdi.

    Bağlı bulunduğu bölgede önemli bir adım atan Türkiye, şehrin kalkınması ve insanlarının geleceği açısından gereken destekleri sunmaya devam edecek.