Çorum’da Tır Sürücüsü Park Halindeki Araçta Ölü Bulundu
Çorum’un Samsun karayolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda, park halindeki bir tırda sürücü olarak görev yapan bir kişi ölü halde bulundu.
Olay, Elvançelebi Köprüsü civarındaki akaryakıt istasyonunda yaşandı. İstasyonda çalışan görevliler, uzun bir süre hareket etmeyen bir tırı fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye hemen jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi.
Ekipler, geldiklerinde tırın içinde 39 yaşındaki sürücü Sezer Şahin’i hareketsiz bir şekilde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda, Şahin’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında, sürücünün cenazesi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.