Aksaray’da Çıkan Kavgada 3 Kişi Yaralandı
Aksaray sanayi sitesinde, akraba olan iki grup arasında “çırak dövme” meselesi yüzünden meydana gelen kavga, sonuçlarıyla dikkat çekti. Olayda 3 kişi levye, tornavida ve sopalarla yaralandı.
Olayın Gelişimi
Bahçesaray Mahallesi’nde bulunan Yeni Sanayi Sitesi A-2 blokta gerçekleşen kavgada, Cevdet A. (54), Mahmut T. ve Barış A. isimli şahıslar, akrabaları olan Berat A., Berkay A. ve Çapan U. ile “çırak dövme” konusunda tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine, karşı grup iş yerinden aldıkları levye, tornavida ve sopalarla diğer tarafı darp etmeye başladı. Yaralılar, çevrede bulunan esnaflar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilerek yardım çağrısında bulunuldu.
Polis ve Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi
Olay yerine hızla ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yaralı 3 kişiyi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili olarak şüpheli olarak görülen 3 kişi de polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlatıldığını duyurdu. Olayın nedenleri ve tarafların ilişkileri üzerine tartışmalar devam ediyor.
AKSARAY SANAYİ SİTESİNDE 2 AKRABA GURUBU ARASINDA ‘ÇIRAK DÖVME’ MESELESİ YÜZÜNDEN ÇIKAN KAVGADA 3 KİŞİ LEVYE, TORNAVİDA VE SOPALARLA DÖVÜLEREK YARALANDI.