Çorlu’da Kaybolan 20 Keçi ve Bir Çoban Köpeği Polis Tarafından Bulundu

Tekirdağ Çorlu’da, kaybolan 20 keçi ve 1 çoban köpeği polis tarafından çevre yolunda bulundu. Çiftlik sahibi, keçilerin bulunmasında yardımcı olan Çorlu emniyetine teşekkür etti. Olay, potansiyel bir trafik kazasını önledi.

Tekirdağ Çorlu'da, kaybolan 20 keçi ve 1 çoban köpeği polis

Çiftlikten Kaçan Keçiler Çorlu’da Bulundu

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yer alan bir besi çiftliğinden kaçan yaklaşık 20 keçi ve 1 çoban köpeği, gece saatlerinde polis ekipleri tarafından Çorlu Çevre Yolu üzerinde yakalandı.

Kayıp Keçiler İçin Hızla Müdahale Edildi

Zafer Mahallesi’nde bulunan çiftlikteki keçiler kaybolduktan sonra, çiftlik sahibi durumu fark ederek hemen araştırmalara başladı. Vatandaşlardan gelen ihbarlarla birlikte, kaybolan hayvanların Çorlu Çevre Yolu’nda görüldüğü bilgisi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Esentepe Mahallesi çevresinde yapılan saha taramasında keçileri ve çoban köpeğini sağ salim bir şekilde bulmayı başardı.

Trafik Kazası Önlem Smartarı

Polis, olay yerine intikal ederek olası bir trafik kazasının önüne geçti ve hayvanların güvenliğini sağladı. Yol kenarında bekleyen keçiler, çiftlik sahibine emniyet güçleri tarafından eksiksiz bir şekilde teslim edildi. Hayvan sahibi, kaybolan keçilerin bulunmasında gösterilen hassasiyet için Çorlu polis teşkilatına teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.