Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Erzurumspor FK ile karşılaşacak. Bu önemli maç öncesinde, takım antrenmanlarına Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde devam ediyor. Teknik Direktör Joao Pereira yönetimindeki antrenman, dinamik ısınma hareketleri ile start alırken, ardından pas ve koordinasyon çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Antrenmanın İçeriği
Turuncu-yeşilli ekip, antrenmanın son bölümünde dar alan oyunları ile idmanı tamamladı. Bu tür antrenmanlar, oyuncuların hem fiziksel hem de taktiksel becerilerini geliştirmeleri açısından büyük önem taşıyor. Corendon Alanyaspor, Erzurumspor FK ile yapacağı maç için hazırlıklarını yarınki idmanlarla sürdürecek.

Alanyaspor'un bu karşılaşmada hedefi, ligdeki sıralamasını yükseltmek ve taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatmak. Takım, sezonun ilk haftalarındaki performansını artırma çabası içinde.





