CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ın Açıklamaları
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, tarihte ilk defa milletvekillerinin Genel Merkezi'ne giremediğini belirtti. Yıldız, bu durumun sorumlusunun başta Özgür Özel olmak üzere tüm parti arkadaşları olduğunu dile getirdi.
Kılıçdaroğlu'na Ziyaretler Devam Ediyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na konutunda yapılan ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
Genel Merkez'e Giriş Denemesi
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Yıldız, milletvekilleri ve Parti Meclisi (PM) üyeleriyle birlikte CHP Genel Merkezi'ne gitmek istediklerini ifade etti. İçeri girmek istediklerini belirten Yıldız, 'Biz milletvekiliyiz, oradaki arkadaşlarımızla görüşmek istemiştik. Ancak üzülerek söyledim ki, tarihimizde ilk defa, CHP milletvekilleri genel merkeze alınmadı' dedi.
Yıldız, 'İcra müdürü oraya girmek istedi ama biz, polislerin girmesini engelledik. Ne zamana kadar? Saat 15.00'a kadar. Eğer arkadaşlar bizimle görüşseydi, orada herhangi bir olay yaşanmayacaktı. Bunun sorumlusu da başta Özgür Özel ve diğer arkadaşlarımız' şeklinde konuştu.





