Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ceylanpınar’da Kanalizasyon Çalışması Sırasında Göçük Altında Kalan 4 İşçiden 3’ü Hayatını Kaybetti

    Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçükte kalan 4 işçiden Engin Çekiç, Kadir Altınöz ve Halil Kartalmış, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçükte kalan 4 işçiden

    Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, kanalizasyon çalışmaları sırasında meydana gelen bir göçükte 4 işçi, ağır hasar alarak kurtarıldı; ancak bu işçilerden 3’ü hastaneye ulaştıklarında yaşamlarını yitirdi.

    Olay, Ceylanpınar’a bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleşti. İnşaat halindeki kanalizasyon sistemi çevresinde çalışan 4 işçi, aniden yaşanan toprak kaymasından dolayı göçükte mahsur kaldı. Durumun aciliyeti nedeniyle, çok sayıda itfaiye, sağlık görevlisi, jandarma, polis ve AFAD ekibi bölgeye yönlendirildi.

    Ekiplerin olay bölgesinde başlattığı kurtarma işlemleri esnasında, göçük altındaki 4 işçiden biri hemen kurtarıldı; diğer üç işçi ise yoğun çabalar sonucunda ağır yaralı olarak çıkartıldı. Göçük altından çıkarılan işçiler Engin Çekiç, Kadir Altınöz ve Halil Kartalmış, Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

    Ne yazık ki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, bu işçiler hayatlarını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.