Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çekmeköy’de Savcı Ercan Kayhan, Husumetli Genç Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

    Çekmeköy’deki bir restoranda, Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, 19 yaşındaki Mustafa Can Gül tarafından öldürüldü. Olay yerinde polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, Kayhan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Gül ise gözaltına alındı. Restoranın yanındaki jandarma karakolu dikkat çekiyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Çekmeköy’deki Cinayet Restoranı Gün Ağardığında Görüntülendi

    Ömerli’de yer alan bir restoranda meydana gelen trajik olayın ardından, sabah ilk ışıklarındaki görüntüler ortaya çıktı.

    Dün akşam saatlerinde, İstanbul Adliyesi’nde görevli 58 yaşındaki Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, aralarında daha önceden husumet bulunan 19 yaşındaki Mustafa Can Gül tarafından boğazından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edilirken, Kayhan’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

    Şüpheli Mustafa Can G. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

    Restoranın sabah saatlerinde çekilen görüntüleri, çevresindeki jandarma karakolunun varlığıyla birlikte dikkat çekti. Bu olay, bölgede büyük bir tedirginliğe yol açarken, adaletin sağlanması için çalışmalar devam ediyor.