Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan’ı Bıçaklayarak Öldüren Mustafa Can G. Anadolu Adliyesi’ne Sevk Edildi

    Çekmeköy’de restoranında Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, 19 yaşındaki Mustafa Can G. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından yakalanan G., jandarmayla Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Kayhan, olay yerinde hayatını kaybetti.

    Çekmeköy'de restoranında Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, 19 yaşındaki Mustafa Can

    Çekmeköy’de Savcı Ercan Kayhan Saldırıya Uğradı

    Çekmeköy’de meydana gelen üzücü bir olayda, İstanbul Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Ercan Kayhan, 19 yaşındaki Mustafa Can G. tarafından bıçakla saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Şüpheli, jandarma eşliğinde Anadolu Adliyesi’ne götürüldü.

    Olayın Detayları ve Gelişmeler

    Gece saat 21:15 sularında Çekmeköy Ömerli’de bulunan bir restoranda yaşanan bu fatal olay, önceden belirlenmiş bir husumetin sonucu olarak kaydedildi. 58 yaşındaki savcı Kayhan, Mustafa Can G. tarafından boğazından bıçaklanarak feci şekilde yaşamını yitirdi.

    İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, savcının olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit ederken, jandarma ekipleri Mustafa Can G.’yi saldırının ardından kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı. Jandarma işlemleri tamamlandıktan sonra, şüpheli Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

    Bu olayın ardından, İstanbul Adliyesi’nde çalışan savcı ve diğer personelin güvenliği ile ilgili gerekli önlemlerin artırılması bekleniyor.