Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Göztepe Mağlubiyetini Değerlendirdi: “Maalesef Kötü Bir Mağlubiyet”

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Göztepe’ye 3-0 kaybettikleri maç sonrası, hem kendilerini hem de taraftarlarını üzgün bulduklarını belirterek, “Kötü bir mağlubiyet aldık, Göztepe’yi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Göztepe'ye 3-0 kaybettikleri maç

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut Mağlubiyeti Değerlendirdi

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in açılış maçında Göztepe’ye 3-0 yenilerek taraftarlarını üzdü. Maç sonrasında basın toplantısında konuşan teknik direktör İlhan Palut, karşılaşmayı değerlendirirken, “Gerçekten kötü bir mağlubiyet aldık. Rakibimizi kutluyorum. Hem taraftarımız hem de biz oldukça üzgünüz” ifadelerini kullandı.

Maçın İlk Yarısı İyi Geçti

Palut, maç öncesinde Göztepe’nin agresif bir baskı yapacağının öngörüldüğünü belirtti. “İlk yarıda istediğimiz oyun stilini uyguladık ve pozisyon da bulduk. Rakibin taç ve kornerlerden yarattığı tehlikelere iyi yanıt verdik. Aslında ilk yarı en az iki farkla önde kapatmamız gereken bir periyottu” dedi.

İkinci Yarıda Düşüş Yaşadık

İkinci yarının başlangıcına değinen Palut, “52. dakikada yediğimiz gol sonrası maçta kötü bir dönem yaşamaya başladık. Son dakikalarda, daha fazla baskı uygulamamız gerekirken, gerekli tepkiyi veremedik ve ikinci golü de kötü bir biçimde yedik. Bu da puan alma şansımızı bitirdi” açıklamasında bulundu.

Geleceğe Dönük Planlar

Palut, bu mağlubiyetin ardından takımın geleceği için, “Bazı iyi anlarımız var ama bu anları daha uzun süreler boyunca sürdürmemiz gerekiyor. İçeriye almayı planladığımız yüksek enerjili oyuncular, maçı çevirecek potansiyele sahip değildi. Oyuncularımızdan yeterli reaksiyonu alamadık. İlk yarıda gösterdiğimiz performansı unutmadan, bu oyunu daha uzun süreli hale getirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

İlhan Palut, Göztepe maçındaki kötü sonucun kendilerini derinden etkilediğini ve ortaya koymuş oldukları oyunun daha tutarlı bir şekilde takip edilmesi gerektiğini vurguladı.