Çayırova’da 140 bin liralık ziynet eşyası hırsızlığı yapan şüpheli, 29 yıl hapis cezasıyla yakalandı.

Editör
1 Min Read

Çayırova’da Hırsızlık Olayında Şok Gelişme

Kocaeli’nin Çayırova bölgesinde, 140 bin liralık değerli ziynet eşyalarının çalınmasıyla ilgili olarak bir zanlı, polis tarafından yakalandı. Söz konusu kişinin, daha önce 29 yıl 11 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

Polis Ekipleri Hızla Hareket Geçti

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, 3 Kasım’da Çayırova’da meydana gelen hırsızlık olayı üzerine derhal harekete geçti. Yapılan detaylı çalışmalar neticesinde, hırsızlığın azmettiricisi olarak 5 geçmiş suç kaydı bulunan T.K. isimli şahıs tespit edildi. Şüpheli, 4 Kasım tarihinde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde T.K.’nın arandığı ve hakkında ağır bir ceza bulunduğu ortaya çıktı.

Ele Geçirilen Eşyalar Sahiplerine İade Edildi

Hırsızlık olayında çalınan ziynet eşyaları, derhal sahiplere geri teslim edildi. Emniyet birimlerindeki işlemleri tamamlanan T.K., savcılığa sevk edildi ve burada yapılan sorgulamanın ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan bu olay, güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirirken, emniyet güçlerinin bu tür olaylara karşı her zaman tetikte olduğu vurgulandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış