Çatalca’daki taş ocağında kamyon sürücüsü, kum boşaltma sırasında damperin altında kalarak yaşamını yitirdi.

Editör
1 Min Read

Çatalca’da Taş Ocağında Trajik Kaza

Çatalca’da bir taş ocağında meydana gelen üzücü bir olayda, 64 yaşındaki sürücü Şaban Saha devrilen kamyonun damperi arasında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza Anı ve Gelişmeler

Olay, Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunan taş ocağında gerçekleşti. İddiaya göre, kamyon sürücüsü Saha, aracını kum boşaltma işlemi sırasında toprak zeminde bir çökme ile karşılaştı. Aniden gelişen bu olayda, sürücü kendini kamyonun dışına atsa da, talihsiz bir şekilde damperin altında sıkıştı.

Çevredeki sakinlerin hızlı müdahalesiyle olay yeri ekipleri çağrıldı. Kısa sürede gelen itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri, tüm çabalara rağmen Saha’nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, sürücünün cenazesi Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yetkililer, bu trajik kazayla ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlattı. Hem olayın nedenleri üzerine hem de güvenlik tedbirleri noktasında incelemelerin sürdüğü öğrenildi. Kazaya karışan taş ocağındaki koşulların değerlendirilmesi bekleniyor.

Share This Article
Yorum yapılmamış