Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Canik Belediye Başkanından Personeline Kurban Bayramı İkramiyesi Müjdesi

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye personeline 5 bin TL’lik Kurban Bayramı ikramiyesinin yatırıldığını açıkladı. Bayramlaşma programında çalışanları tebrik eden Sandıkçı, özverili hizmetleri için teşekkür etti ve birlik vurgusu yaptı.

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye personeline 5 bin TL’lik

    **Başkan Sandıkçı’dan Bayram İkramiyesi Müjdesi**

    Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye çalışanlarının Kurban Bayramı’na özel 5 bin TL tutarındaki ikramiyelerini hesaplara yatırdıklarını duyurdu.

    **Bayramlaşma Programında Buluşma**

    Belediye personeliyle birlikte düzenlenen Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı’nda bir araya gelen Başkan İbrahim Sandıkçı, çalışanlarına bayram tebriklerini iletti ve ikramiye müjdesini verdi. Programda, çalışanların sevinci görülmeye değerdi. Sandıkçı, belediye personelinin özverili çalışmaları için teşekkür etti ve ikramiyelerin yatırıldığını belirtti.

    **Canik İçin Sürekli Çalışıyoruz**

    Canik’in her alanda daha da gelişmesi için gece gündüz çalıştıklarını belirten İbrahim Sandıkçı, “Ekip arkadaşlarımızla birlikte dayanışma içinde Canik’i ileriye götürüyoruz. Örnek teşkil eden bir birliktelikle hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunuyoruz. 2025 yılı Kurban Bayramı ikramiyeleri olan 5 bin TL’yi çalışanlarımızın hesaplarına aktardık. Tüm ekip arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Emekleri için hepsine şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizlere nice bayramlar yaşatsın. Kurban Bayramımız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.