Kayseri’de Parkta Bıçaklı Kavga: İki Yaralı, Şüpheliler Kısa Sürede Yakalandı

**Kayseri’de Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı, 2 Şüpheli Yakalandı**

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yaşanan bıçaklı kavga, iki kişinin yaralanmasına neden oldu. Olayla ilgili hızlı bir şekilde harekete geçen polis ekipleri, iki şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, Melikgazi’ye bağlı Altınoluk Mahallesi’ndeki Veysel Caddesi üzerindeki Şelale Parkı’nda, İ.C. ile E.A. ve Ş.E., E.E. arasında belirsiz bir nedenden ötürü tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen bu tartışma kavga haline dönüştü ve Ş.E. ile E.E. yanlarında bulundurdukları bıçaklarla İ.C. ve E.A.’yı yaraladı.

Polis ve Sağlık Ekipleri Olay Yerinde

Olayın duyulmasının ardından bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemleri alan polis, yaralıların ilk müdahalesinin yapıldığı sırada sağlık ekipleri tarafından İ.C. ve E.A. ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne taşındı.

Şüphelilerin Yakalanması

Şüpheliler Ş.E. ve E.E., olay yerinden 2 kilometre uzağa kaçmayı başarsalar da, polis ekiplerinin etkili çalışması sonucunda Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki bir noktada yakalandı. Gözaltına alınan iki şahıs, sağlık kontrolünün ardından karakola götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorum yapın